Partners

De Buitenkok werkt plezierig samen met onderstaande partners. Samenwerking met deze partners maken de beleving met De Buitenkok ieder op hun eigen manier speciaal.

Wijnbeleving
Een Wijnproeverij van Wijnbeleving geeft een andere kijk op wijn en zorgt voor een unieke beleving! Wijnbeleving en De Buitenkok bieden u graag een bijzonder diner en proeverij aan op een prachtige plaats in de natuur.
Zeilschip Excelsior
Deze bruine vloot zeilboot biedt culinaire waddenzeiltochten aan. Tijdens deze tochten krijgt u gelegenheid om de Wadden ultiem te beleven. De Buitenkok vaart af en toe mee om de gastvrouw, Jana Buck, te helpen de heerlijke culinaire waddengerechten te bereiden en te serveren.

 

Pathfynder
In samenwerking met Pathfynder biedt De Buitenkok een vernieuwende teamsessie; Puur, vuur en natuur. Een dag waarbij uw team centraal staat, een pure beleving met teamversterkend resultaten.
Scherpbier training en coaching
Binnen de workshop Puur, vuur en natuur (met Pathfynder) adviseert Jappe Scherpbier uw team door in te spelen op de situaties en de ervaringen die zich tijdens de sessies voordoen.

 

Bewust Outdoor
Met Bewust Outdoor gaat De Buitenkok de natuur in met als doel persoonlijke ontwikkeling voor individuen en teams. Onderwerpen als flexibiliteit, leiderschap, communicatie, samenwerken en vertrouwen worden behandeld en zullen door de deelnemers worden ervaren.
Natuurlijk Kollumeroord
Een prachtige locatie in het Lauwersmeergebied, waar u met een groep kunt overnachten in verschillende accomodaties. Op deze locatie is het daarnaast mogelijk om de beleving met De Buitenkok te combineren met buitensportactiviteiten als tokkelen, klimmen, survivallen en meer

 

Daarnaast werkt De Buitenkok, Caloe van Dijk samen met anderen waarbij natuur, mens en ontwikkeling de basis vormen voor bijzondere dienstverlening.

Los Caminos
Los Caminos helpt jongeren met gedragsproblemen. We doen dit op basis van de methodiek Ervarend Leren. Door middel van lange wandel-, fiets- en kajaktochten creƫren wij een situatie waarin de deelnemer zowel fysiek als mentaal uitgedaagd wordt. Outdooractiviteiten zijn een snelle en directe manier om te leren verantwoordelijkheden te nemen en daarmee om te gaan, samen te werken, te plannen, kortom; de uitdagingen die we in het dagelijkse leven allemaal tegenkomen..
Sweet Outdoors
Samen met Sweet outdoors biedt De Buitenkok u gelegenheid om avontuur in Zweden te combineren. Hierbij kunt u denken aan een meerdaagse kano of hiketocht waar u survival en outdoorcooking-technieken leert en vervolgens gebruikt om een heerlijk buitendiner te bereiden.